Attesten

 

"Ik heb nu ongeveer negen maanden wekelijks les gehad van Lionel. In deze tijd heeft hij me ontzettend veel geleerd over de techniek van het gitaarspelen, maar ook over muziek zelf. Ik vind dat Lionel heel erg goed aanvoelt waar het niveau ligt en rekening houdt met mijn eigen interesses. Daardoor ga ik elke week met plezier naar les en ben ik gemotiveerd geweest om goed te oefenen. Lionel is bovendien een fantastisch gitaarspeler met een enorme kennis van allerlei stijlen muziek waar ik nog heel erg veel van kan leren. Ik kan zijn gitaarlessen dus zonder meer aanraden!"

 
Marcus uit Diemen

 

"Lionel is een fantastische docent en gitarist. Door zijn deskundigheid in muziek, zijn liefde voor de gitaar en geduld als docent heeft hij mij geïnspireerd om naast al mijn andere bezigheden gitaar te leren en blijven spelen. Daarnaast is hij een zeer betrouwbare docent die alles goed geregeld heeft".

 

Menno van Gaalen, Amsterdam

 

"Ik ben 48 jaar en heb nog nooit een instrument gespeeld. Nu volg ik iets meer dan 2 jaar gitaarles bij Lionel Ziblat in Amsterdam en ben daar uiterst tevreden over. De focus ligt overduidelijk op het gitaar SPELEN en niet zozeer op de achterliggende theorie. Notenlezen is niet nodig en stapsgewijs worden diverse akkoorden en slagen geleerd aan de hand van het naspelen van bekende songs van bijv. The Beatles, Eric Clapton, Al Stewart, etc. Zo kan je al vrij snel genieten van wat je geleerd hebt en blijft Lionel je tijdens de lessen"kwellen" met steeds nieuwe dingen die je nog NIET beheerst. Zo kom je steeds een stukje verder. Ik kan Lionel aan eenieder van harte aanbevelen".
 

Arno van der Veek - Amsterdam 

 

"Inmiddels heb ik bijna anderhalf jaar wekelijks les bij Lionel. In de eerste proefles waren elkaar op muzikaal vlak aan het verkennen en ik kreeg al snel het gevoel dat deze docent mij verder zou kunnen helpen. Voor mij is de kern van gitaarles om steeds op een duidelijk afgebakend gebied te focussen en daarop gemotiveerd te trainen voor de volgende les. Lionel is iemand die daarbij kan helpen, bovendien heeft hij net zoals ik zeer brede interesse en straalt enthousiasme uit. De lestijd wordt optimaal benut, als er nog 10 minuten over zijn, pakken we bijvoorbeeld een willekeurig akkoordenschema en gaan we improviseren. Kortom een aanrader voor wie (op welk niveau dan ook) ondersteuning zoekt bij het verkennen en leren genieten van de gitaar".

 
Boas, Amsterdam 

Check out also

www.lionelziblat.com

  • Spotify-icon
  • imdb-icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2015 by Multi-Polar Music. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now